Fruktig pastasallad

Den här är supergod en varm sommardag!
Dessutom är den supernyttig då den inte innehåller salt, socker eller olja.
 
3-4 portioner
 
200g finhackad bladspenat
2 skivade apelsiner
2 skivade nektariner
2 konserburkar (400g st) kidneybönor, sköljda
150g okokt pasta
solrosfrön
pumpakärnor
 
Koka pastan. Blanda allt i en skål. Skär apelsinerna på en skärbräda som fångar upp apelsinernas juice på sidorna, alternativt skär apelsinerna på ett underlag som på något sätt fångar upp juicen. Det är den du häller över och blandar i salladen och gör den sådär riktigt saftig och somrig.
 
/plantalicious
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0