Lättlagad pestopasta

Denna pestopasta går enkelt och snabbt att tillaga.
 
2 portioner
  • 250 gram pasta
  • 1/2 skivad zuccini
  • 8 skivade körsbärstomater
 
  • 1/2 kruka basilika
  • 1/2 dl pinjenötter
  • 1-2 vitklyftor
  • 1 tsk balsamvinäger
  • 1-2 tsk olivolja
 
1. Koka pastan enligt beskrivning.
2. Kör alla ingredienser till peston i en mixer tills det blir en pestomassa.
3. Stek zuccinin tills den blir mjuk. Lägg i tomaterna i en minut och ta av pannan ifrån värmen.
4. Blanda peston med pastan.
5. Servera pastan och grönsakerna i skålar.
 
Smaklig måltid!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0